Reparatie campers

Voor al uw herstelwerkzaamheden, klein tot groot

 

Of dit nu kleine reparaties zijn aan uw camper, zoals een nieuwe koelkast of het vervangen van een lekkend raam. Of het uitvoeren van grote herstelwerkzaamheden zoals het vernieuwen van een douchecabine wegens lekkage: wij voeren deze werkzaamheden graag en met de grootste zorg voor u uit.

 

Een van de meest voorkomende reparaties bij fabriekscampers is het vervangen van hoeklijsten. Vele van deze hoeklijsten worden vastgezet met schroeven en na verloop van tijd begint bij de schroefgaten het water naar binnen te lopen waardoor lekkages ontstaan. Calobo kan deze vervangen door polyester hoeklijsten waar geen schroef aan te pas komt. De kans op lekkages is hierdoor zo goed als nihil.

 

Onze service

Onze vaste klanten weten inmiddels dat onze service niet stopt na de aankoop van een nieuwbouw camper of verbouw van een camper. Wij zorgen ervoor dat uw camper tiptop in orde blijft. U kunt bij Calobo terecht voor een preventieve controle, zodat u te allen tijde met een goed gevoel op reis gaat. Wij bieden u garantie op de door ons geleverde in- en ombouwproducten. Zelfs als het onderdeel niet binnen de standaard garantie of buiten de garantieperiode valt, gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Over Calobo camperbouw

Calobo camperbouw, voor uw camper op maat. Met meer dan 30 jaar ervaring bouwen wij een camper op basis van uw wensen en eisen. Calobo bouwt o.a. cascocampers, opzetunits en fifth wheel campers.

Inspiratie nodig?

Hier vindt u onder meer diverse projecten, die een prima beeld geven van de campers die wij al eens gemaakt hebben. Een mooie inspiratiebron! 

Interesse?

Neem contact met ons op via het

contactformulier of via onderstaande contactgegevens: 

+31 (0)6 51 83 57 32

info@calobo.nl


 

 

© 2022 - Calobo camperbouw - Algemene Voorwaarden