Over Calobo camperbouw

Uw specialist in maatwerk campers

 

Calobo – opgericht in 1987 en gehuisvest in Velden, Limburg – bouwt campers op maat. Het ontstaan is het beste te typeren als een uit de hand gelopen hobby. Van de gedachte om een keer voor eigen gebruik een camper te bouwen, tot een eigen camperbouw bedrijf waar wij al vele klanten gelukkig hebben mogen maken. Een belangrijk aspect bleef hetzelfde: bouwen op maat en naar wens van de klant. 

 

Wij verzorgen voor u het gehele traject. Samen inventariseren wij uw wensen voor het maken van een ontwerp. Daarna zorgen wij voor een geschikt chassis – nieuw of gebruikt – of u levert er zelf een aan. Is het chassis geregeld, dan bepaald u de gewenste inrichting. Meerdere of ruime slaapplekken, een keuken voorzien van luxe gemakken of juist een grote zithoek. Veel is mogelijk. Van ontwerp, ombouw, inbouw tot en met de RDW keuring van uw camper. Zo leveren wij u gegarandeerd de camper die bij u past. Naast nieuwbouw behoort ook verbouw en reparatie tot de mogelijkheden.

 

Calobo staat voor kwaliteit, transparantie, klantgerichtheid en PASSIE.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Nico Lommen

Over Calobo camperbouw

Calobo camperbouw, voor uw camper op maat. Met meer dan 30 jaar ervaring bouwen wij een camper op basis van uw wensen en eisen. Calobo bouwt o.a. cascocampers, opzetunits en fifth wheel campers.

Inspiratie nodig?

Hier vindt u onder meer diverse projecten, die een prima beeld geven van de campers die wij al eens gemaakt hebben. Een mooie inspiratiebron! 

Interesse?

Neem contact met ons op via het

contactformulier of via onderstaande contactgegevens: 

+31 (0)6 51 83 57 32

info@calobo.nl


 

 

© 2022 - Calobo camperbouw - Algemene Voorwaarden