Camper projecten

Onze eerder gerealiseerde maatwerk campers

 

Hier vindt u onder meer diverse projecten, die een prima beeld geven van de campers die wij al eens gemaakt hebben. Een mooie inspiratiebron! 

Iveco Daily met uitschuif

Een camper voorzien van nieuwe techniek: een uitschuif waar in dit geval de keuken en zitgedeelte is geplaatst.

 

Een Iveco Daily diende als basis met een stevige opbouw bestaande uit polyester wanden en een aluminium dak. Luxe en gemak vormde het sleutelwoord voor de inrichting. Een groot bed waarbij vanuit beide zijde ingestapt kan worden, een ruime douchecabine en een breed gangpad doordat de keuken en zitgedeelte uitgeschoven kan worden.

 

De camper werd verder voorzien van een grote berging.

 

Bouwjaar: 2019

Iveco Daily met luxe inbouw

Een camper geschikt voor de motorsport en van alle luxe gemakken voorzien. Dit was het uitgangspunt van een gezin uit Boxtel.

 

Er werd gekozen voor een Iveco Daily als chassis met een stevige opbouw bestaande uit polyester wanden en een aluminium dak. Voor de inrichting werden twee houtkleuren gecombineerd voor een uniek geheel. De afwerking bestond onder andere uit ledverlichting, luxe leren bekleding en glazen waskom.

De droomcamper werd afgemaakt met een grote berging inclusief een oprij systeem voor de motor.

 

Voor dit gezin, de ingrediënten voor dé perfecte camper.

 

Bouwjaar: 2012

Scania L 81 Camper

Een voormalig luchthavenbrandweerwagen uit Zweden werd omgebouwd tot camper. Voor de inrichting werd een donkere houtkleur gebruikt om het een chique en luxe geheel  te geven. De camper is geschikt voor 2 personen en werd onder andere voorzien van een keuken met luxe apparatuur zoals een 3-pits gasfornuis, een koel-vries combinatie en een oven.

 

Bouwjaar: 2010


Publiekslieveling 2006 – Calobo Iveco Daily

De Calobo Iveco Daily 50C13 ontving in 2006 de meeste stemmen van de bezoekers van het Nationaal Evenement 2006 van de NKC tijdens de Kampeer & Caravan beurs in Utrecht.

 

Deze winnende wagen werd door Calobo gerealiseerd en werd door het publiek getypeerd als “die zilver/oranje, terra-achtige” camper. Omdat in die tijd voornamelijk alleen witte campers op de markt waren, viel deze dus op en dat werd door het publiek gewaardeerd.

 

Deze publiekslieveling is een smaakvol ingerichte camper en geschikt voor 3 à 5 personen.

 

Bouwjaar: 2006

4x4 woestijnwagen

Na oplevering ging de trotse eigenaar van deze 4x4 woestijnwagen – waarvoor de camper was gebouwd – onmiddellijk op reis. De reis ging naar China en inmiddels is deze wagen al een aantal keren de wereld rond geweest.

Vereiste van deze 3 persoons wagen was dat deze bestand moest zijn tegen alle weertypes en uiteraard geschikt voor ruw terrein.

 

Bouwjaar: 2010

Fifth wheel – huis op wielen

Voor een ouder echtpaar welke gemiddeld 7 maanden per jaar op reis waren, was ruimte, gemak en luxe van enorm belang. Omdat ze ook de voordelen van een losse auto wilde, werd er gekozen voor een fifth wheel. Dit is een soort oplegger die men los kan koppelen van de auto.

De fifth wheel werd een huis op wielen en was voorzien van luxe relaxstoelen, een groot bed welke van 3 kanten toegankelijk was, een aparte toiletvoorziening en doucheruimte.

 

Bouwjaar: 1997


Diverse projecten

Aangezien we te veel campers hebben gebouwd / ingericht om hier te tonen, treft u onderstaand een foto overzicht van enkele projecten. Hierdoor kunt u zich nog een beter beeld vormen van alle mogelijkheden.

 

Onder andere:

- Alkoof/(half)integraal campers

- Opzetunit camper

- Vervangen van dakprofielen


Over Calobo camperbouw

Calobo camperbouw, voor uw camper op maat. Met meer dan 30 jaar ervaring bouwen wij een camper op basis van uw wensen en eisen. Calobo bouwt o.a. cascocampers, opzetunits en fifth wheel campers.

Inspiratie nodig?

Hier vindt u onder meer diverse projecten, die een prima beeld geven van de campers die wij al eens gemaakt hebben. Een mooie inspiratiebron! 

Interesse?

Neem contact met ons op via het

contactformulier of via onderstaande contactgegevens: 

+31 (0)6 51 83 57 32

info@calobo.nl


 

 

© 2022 - Calobo camperbouw - Algemene Voorwaarden