Reparatie campers

 

Of dit nu kleine reparaties zijn aan uw camper, zoals een nieuwe koelkast of het vervangen van een lekkend raam. Of het uitvoeren van grote herstelwerkzaamheden zoals het vernieuwen van een douchecabine wegens lekkage: wij voeren deze werkzaamheden graag en met de grootste zorg voor u uit.

 

Een van de meest voorkomende reparaties bij fabriekscampers is het vervangen van hoeklijsten. Vele van deze hoeklijsten worden vastgezet met schroeven en na verloop van tijd begint bij de schroefgaten het water naar binnen te lopen waardoor lekkages ontstaan.

Calobo kan deze vervangen door polyester hoeklijsten waar geen schroef aan te pas komt. De kans op lekkages is hierdoor zo goed als nihil.

 

Onze service

Onze vaste klanten weten inmiddels dat onze service niet stopt na de aankoop of verbouw. Wij zorgen ervoor dat uw camper tiptop in orde blijft. U kunt bij Calobo terecht voor een preventieve controle, zodat u te allen tijde met een goed gevoel op reis gaat. Wij bieden u garantie op de door ons geleverde in- en ombouwproducten. Zelfs als het onderdeel niet binnen de standaard garantie of buiten de garantieperiode valt, gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

© 2020 - Calobo camperbouw - Algemene Voorwaarden