Projecten

 

Hier vindt u onder meer diverse projecten, die een prima beeld geven van de campers die wij al eens gemaakt hebben. Een mooie inspiratiebron! 

Iveco Daily met luxe inbouw

Een camper welke geschikt moest zijn voor de motorsport en welke van alle luxe gemakken moest zijn voorzien. Dit was het uitgangspunt van een gezin uit Boxtel.

 

Er werd gekozen voor een Iveco Daily als chassis met een stevige opbouw bestaande uit polyester wanden en een aluminium dak. Voor de inrichting werden twee houtkleuren gecombineerd welke zorgde voor een uniek geheel. De afwerking bestond onder andere uit led-verlichting, een glazen waskom en luxe leren bekleding.

De droomcamper werd afgemaakt met een grote berging inclusief een oprij systeem voor de motor.

 

Al deze componenten zorgde voor dé perfecte camper voor dit gezin.

 

Bouwjaar: 2012

Fifth wheel – huis op wielen

Voor een ouder echtpaar welke gemiddeld 7 maanden per jaar op reis waren, was ruimte, gemak en luxe van enorm belang. Omdat ze ook de voordelen van een losse auto wilde, werd er gekozen voor een fifth wheel. Dit is een soort oplegger die men los kan koppelen van de auto.

De fifth wheel werd een huis op wielen en was voorzien van luxe relaxstoelen, een groot bed welke van 3 kanten toegankelijk was, een aparte toiletvoorziening en doucheruimte.

 

Bouwjaar: 1997

Scania L 81 Camper

Een voormalig luchthavenbrandweerwagen uit Zweden werd omgebouwd tot camper. Voor de inrichting werd een donkere houtkleur gebruikt om het een chique en luxe geheel  te geven. De camper is geschikt voor 2 personen en werd onder andere voorzien van een keuken met luxe apparatuur zoals een 3-pits gasfornuis, een koel-vries combinatie en een oven.

 

Bouwjaar: 2010


Publiekslieveling 2006 – Calobo Iveco Daily

De Calobo Iveco Daily 50C13 ontving in 2006 de meeste stemmen van de bezoekers van het Nationaal Evenement 2006 van de NKC tijdens de Kampeer & Caravan beurs in Utrecht.

 

Deze winnende wagen werd door Calobo gerealiseerd en werd door het publiek getypeerd als “die zilver/oranje, terra-achtige” camper. Omdat in die tijd voornamelijk alleen witte campers op de markt waren, viel deze dus op en dat werd door het publiek gewaardeerd.

 

Deze publiekslieveling is een smaakvol ingerichte camper en geschikt voor 3 à 5 personen.

 

Bouwjaar: 2006

4x4 woestijnwagen

Na oplevering ging de trotse eigenaar van deze 4x4 woestijnwagen – waarvoor de camper was gebouwd – onmiddellijk op reis. De reis ging naar China en inmiddels is deze wagen al een aantal keren de wereld rond geweest.

Vereiste van deze 3 persoons wagen was dat deze bestand moest zijn tegen alle weertypes en uiteraard geschikt voor ruw terrein.

 

Bouwjaar: 2010

Diverse projecten

Aangezien we niet alle campersdie we hebben gebouwd/ingericht hier kunnen vermelden, treft u onderstaand een foto overzicht van enkele projecten. Hierdoor kunt u zich nog een beter beeld vormen van alle mogelijkheden.

 

Onder andere:

- Alkoof/(half)integraal campers

- Opzetunit camper

- Vervangen van dakprofielen


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

© 2020 - Calobo camperbouw - Algemene Voorwaarden