Nieuwbouw campers

 

Voldoet een standaard fabriekscamper niet helemaal aan uw eisen? Dan biedt een nieuwbouw camper op maat uitkomst. Een camper die zowel qua afmetingen, indeling en afwerking naar uw wensen en het beschikbare budget wordt gebouwd. 

 

Campers op maat zijn er in vele maten, vanaf een compacte camper of bus tot een omgebouwde touringcar of vrachtwagen. Maar ook half integraal en alkoof campers kunnen geheel naar wens worden gebouwd, evenals opzetunits.

Een camper kan geheel op basis van een nieuw chassis worden gebouwd, of een gebruikt voertuig.

 

Of gaat uw voorkeur uit naar een zogenaamde opzet/afzetunit, die eenvoudig op een pick-up of chassis-cabine kan worden geplaatst, en waarmee er in een handomdraai een veelal stoere camper kan worden gerealiseerd? Ook deze kunnen wij geheel naar wens en op maat bouwen.

 

 

Wij bouwen op verschillende wagens onder andere Volkswagen, Mercedes en Iveco. De opbouw bestaat uit polyester sandwichpanelen, een aluminium dak en polyester hoeklijsten. Door deze opbouw zijn al onze campers wintervast en geschikt voor alle weertypes.

 

Doordat wij campers op maat bouwen, is een camper uitstekend geschikt voor mindervaliden. Wij zorgen onder andere voor extra brede gangpaden, een lift en een ruime toiletvoorziening.

 

Mocht u nog geen plan hebben, maar wilt u graag geadviseerd worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij het nemen van de juiste beslissingen; een camper is immers een lange termijn investering.


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

© 2020 - Calobo camperbouw - Algemene Voorwaarden